Jättesjal med fransar

publicerat i Allmänt, sticka;
Har under påskhelgen slutfört ett projekt som legat länge. En jättestor stickad sjal med fransar i grått mohairgarn. Garnet heter Linate och jag minns inte vart jag köpt det. Mönstret är ett gratis mönster från Ateljé Margaretha med nr: 907-169. Det är ett jättetrevligt mönster att sticka. Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Pernilla:

Hej! Blev jätteinspirerad till att sticka sjalen du gjort och lagt ut. Gick in på ateljé Margaretha men kunde inte hitta, kontaktade dem och de meddelade att mönstret var borttaget. Du har möjligen inte mönstret hos dig så man kan få ta del av det?
Tack på förhand! Hälsningar Pernilla i Skåne

Svar: Hej Pernilla! Ber om ursäkt för det sena svaret. Vad roligt att du gillar sjalen. Mönstret är jättegammalt och jag har en kopia av ett tidningsutklipp som inte är speciellt bra. Synd att det inte går att få tag på längre.
Vänligen Anette
Anette

2:a kommentar, skriven , av Petra:

Helt underbar sjal. Jag kan inte hitta mönstret hos Ateljé Margareta (och inte någon annanstans heller ) Du skulle möjligtvis inte vilja dela med dig av länken (eller mönstret)

Svar: Hej Petra! Ber om ursäkt för det sena svaret. Mönstret är jättegammalt och min kopia från tidningen är inte så bra. Tack för att du gillar sjalen.
Hälsningar Anette
Anette

Kommentera inlägget här :