Väska till elcykelbatteri

publicerat i Allmänt, sy;
Jag har sytt en väska/påse till mitt elcykelbatteri så att jag kan bära med mig det och har båda händerna fria. För att skydda batteriet har jag använt mig av en bit av ett liggunderlag. Jysk, 45 kr. Jag har sytt en ficka av svart fleece som jag stoppat liggunderlaget i. Av dubbelt tyg svart bomull har jag sedan sytt en påse med en botten. Sytt fast ett kraftigt vävt nylonband, köpt på Stoff o Stil. Även sytt fast ett grått band att knyta i hop påsen med. Väskan ska bäras tvärs över kroppen så att batteriet hänger antingen på ryggen eller bröstet. 


Taggar: #ecoride, #ecoridebatteri, #elcykelbatteri, #elcykelbatteripåse, #elcykelbatteriväska, #hemmasydd;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nenne:

Smart!!! Jag har också elcykel och tar med batteriet om jag ställer cykeln nånstans. Egen väska var ju verkligen superbra!!

2:a kommentar, skriven , av Thomas:

Halloj,
Blev otroligt imponerad av din elcykelbatteriväska.
Skulle du vara intresserad av att sy upp fler mot ersättning så klart.
Vi är i så fall tre intresserade, eventuellt fem stycken som precis köpt oss varsin elcykel, men vi har inte hittat rätt väska att bära batteriet i.
Mvh
Thomas

Svar: Tack!
Vad roligt att ni gillar min elcykelbatteriväska. Efter att jag sydde den där väskan har jag använt den flitigt. I princip varje dag i ett halvår. Har sytt om den lite grann. Jag har förkortat den och tagit ut liggunderlaget, som korvade i hop sig och bara krånglade. Nu fungerar väskan superbra. Simig att använda, med den kraftiga axelremmen och med dubbelt fleecefoder ligger batteriet väl skyddat i väskan.
Jag tänker så här: om jag syr en elbatteriväska efter mitt nya modifierade mönster och skickar den till dig, med ett prisförslag, så kan du titta på den och se om du vill köpa den. Vill dina vänner också köpa varsin, kan jag sy fler.
Du kan svara på min mail och även skicka din adress i så fall och måtten på elcykelbatteriet.
Hälsningar Anette Karbin, Vendela_fem@hotmail.com
Anette

Kommentera inlägget här :