elcykelbatteriväska

publicerat i Allmänt;
Det verkar vara svårt att hitta elcykelbatteriväskor att köpa. Därför fortsätter jag att sy sådana. Här är de jag sytt den senaste tiden. Alla är sydda i vattenavvisande yttertyg och har ett foder i dubbelt fleecetyg. Innertyget är sydd som en påse med dragsko som går att ta ut och tvätta. Eller om man vill ha batteriet i innerpåsen och lägga den i en större väska. Jag har sytt batteriväskor till alla möhliga batterier. Här till Kristianiabike, Ecoride, Crecent Elina, mfl. 
Jag tar emot beställningar. Väskorna kostar 500 kronor plus frakt.Taggar: #cykelbatteri, #cykelbatteriväska, #ecoride, #elcykel, #elcykelbatteri, #elcykelbatterifodral, #elcykelbatteriväska, #hemmasydd;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Andrea:

Hej,

Väldigt intresserad av att beställa en sådan väska då jag bär med mig mitt batteri dagligen!

Svar: Hej Andrea!
Tack för att du gillar min elcykelbatteriväska. Det går bra att beställa en sådan av mig. För enkelheten skull kan vi fortsätta komunicera via mail. skriv till mig på: vendela_fem@hotmail.com
Anette

2:a kommentar, skriven , av Mona:

Hej!
Söker för ljus och lykta efter en cykelbatteri väska och finner
din sida. Om möjligt är jag intresserad av en väska då jag behöver ta med mig
batteriet överallt.

3:e kommentar, skriven , av Ylva:

Hej!
Jag är också jätteintresserad av att köpa en elcykelbatteriväska av dig. Har ett sånt som sitter längs ramen, ett avlångt. De är så tungt och otympligt att bära med. Vad kostar det och finns det olika färger/tyger?

Vänligen
Ylva Enström Blomster

4:e kommentar, skriven , av Catalina:

Hej,

Ser dina fina batteriväskor! Är mycket intresserad av att beställa en då jobbar ett batteri till en Christiania lådcykel som jag behöver skydda. Hur går jag till väga om jag vill beställa en sådan av dig?

Kommentera inlägget här :