Vantar med rosor

publicerat i Allmänt, virka;
Jag har virkat ett par vantar i grå Alpacka från Nille. Tyvärr säljs inte garnet mer. Mönstret är egenkomponerat. Rosen är också virkad i Alpacka men är från Drops.
 
 
 
 
 
 
 Jag har tidigare virkat liknande vantar i samma garn men i andra färger. 
 
 
 
 

Virkat fodral till mobiltelefon

publicerat i Allmänt, virka;
Jag har virkat ett sött mobiltelefonfodral med hjärta i Alpacka ull. Det grå garnet är från Nille och det vinröda från drops. Det vinröda garnet är tunnare och hjärtat är virkat separat och sedan sytt på det grå fodralet med kaststygn i sytråd. Fodralet är virkat på frihand till en Iphone5. Det finns alltså inget mönster.
 
 

Mjuk sjal i härliga färger

publicerat i Allmänt, sticka;
Stötte på garnet NAKO artist i en akryl och ullblandning med helt otrolig färgmix! Garnet är från turkiet och kan tvättas i 30 grader.  Stickade en enkel sjal då garnet är väldigt tjockt. Mönstret är gratis och du hittar det här: http://www.ravelry.com/patterns/library/textured-shawl-recipe Den finns i alla möjliga varianter. Mönstret är på engelska. Stickade även ett par raggsockar med flätmönster. Mönstret är från en bok jag kopierat från på biblioteket så det kan jag tyvärr inte dela med mig av. Jag hoppas de ska värma min kära vän Camilla i höst.