Gosig kofta med luva

publicerat i Allmänt, sticka;
Det blev garn över då jag skickat en bolero till en brud nedan i bloggen. Valde då att sticka en mjuk och go kofta till brudparets väntade baby. Garnet heter Air och sticks inte alls. Passar därför utmärkt till babyplagg. Garnet är från Drops och länk till färgkarta och försäljningsställen finns i mitt förra blogginlägg.
Koftan är stickad med ett mönster från Drops och jag har dubbelt garn av Air. Här hittar du mönstret (som är gratis) http://www.garnstudio.com/pattern.php?id=390&cid=12  Knapparna är små djur och köpta på Stoff o Stil och säljs i 6-pack. Sockarna är stickade på frihand. 
 

Bolero till vacker brud

publicerat i Allmänt, sticka;
Nu i våras fick jag äran att sticka en bolero till en kollega som skulle gifta sig i en ärmlös klänning. Hon valde den här vacka boleron från Drops http://www.garnstudio.com/pattern.php?id=3827&cid=12 som stickas i björnbäsmönster. Jag stickade boleron i garnet Air i färg 14 Ljung också från Drops. Ett jättemjukt härligt garn som inte sticks. Här finns färgkartan samt inköpställen: http://www.garnstudio.com/yarn.php?id=105&cid=12
 
 
 Så här vacker blev bruden!
 
 
 
 
 Bruden med brudgumen