Virkat Mobilfodral

publicerat i Allmänt, virka;
Jag har virkat ett mobilfodral till min Samsung Galaxy 7S Edge. Jag har virkat på frihand så det finns inget mönster. Jag har använt mig av gammalrosa bomullsgarn inköpt på Stoff o Stil. Jag har använt mig av virknål nr 3.
 
 
 
 
 
.
 

Taggar: Mobilstrumpa, Samsung galaxy 7s edge, gammalrosa, mobiltelefonfodral;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Hej! Jag fick en förfrågan att virka en liknande mobilficka till en kund. Är det ok att jag lägger upp slutresultatetpå min Instagram? Vill du att jag länkar dig som inspirationskälla?
Jättefina saker du gör by the way!
Mvh Madde

Svar: Tack Madde! Du får gärna lägga upp din färdiga ficka på Instagram. Roligt att jag inspirerat dig. Länka gärna till mig, det vore kul! Lycka till med virkandet!
Vänligen/Anette
Anette

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Hej! Jag har fått en förfrågan om att virka ett mobilfodral som är lika ditt. Jag har gjort mitt så likt detta jag kunde, nu undrar jag om det är ok för dig att jag lägger ut bild på mitt fodral på min Instagram. Vill du att jag nämner din blogg som inspokälla?

Svar: Hej! Ber om ursäkt för det sena svaret men jag har bestämt för mig att jag svarade fast jag inte kan se svaret nu.. I alla fall vill jag säga tack för att du gillar mitt mobilfodral. Det vore jättesnällt om du ville nämna min blogg som inspirationskälla.
Lycka till!
Hälsningar/Anette
Anette

Kommentera inlägget här :