Min Edlothia är klar!

publicerat i Allmänt, virka;
Efter ett mönster på Ravelry har jag virkat en sjal i Drops Baby Alpaca Silk i färgen grålila. Garnet är det lite tyngd i och sjalen får därför ett vackert fall. Jag har lagt till några extra varv på orginalmönstret då jag ville ha en större sjal. Mönstret på sjalen finns på svenska och är gratis. Här hittar du det http://www.ravelry.com/patterns/library/edlothia
 
 
 
 
 
 

Taggar: Baby alpaca silk, Edlothia, Edlothiashawl, Edlothiasjal, Grålila, Virkad sjal, crochet, shawl;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Fantastiskt jobb sååå fin!

Svar: Tackar! <3
Anette

2:a kommentar, skriven , av Gull-Britt Lilja:

Så snygg vad kostar mönstret och vilket gar har du använt

Svar: Tack! Mänstret finns på Drops hemsida och garnet heter Baby Alpaca Silk. Det finns länk till både mönster och garnbutik i mitt blogginlägg.
Anette

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Vilken fin variant av edlothia du har virkat. 😀 undrar vad det är för extravarv du virkat och även hur du vika varvet med "puffarna". Är det orginalmönster eller har du virkat på fri hand på extravarven?

Svar: Hej! Tack för att du gillar min variant av Edlothia. När jag kommit en bra bit så insåg jag att den inte skulle bli så stor som jag ville ha den. Jag lade därför till några varv genom att improvisera lite. Jag har tyvärr inte antecknat hur jag gjorde. Men hur man virkar "puffarna" eller "bubblorna" kan jag givetvis berätta. Jag virkar helt enkelt i hop fem dubbelstolpar i samma maska och virkar en vanlig stolpe emellan. Lycka till!
Anette

Kommentera inlägget här :