Hjortronmössa

publicerat i Allmänt, sticka;
Eller varför inte en hallon eller björnbärsmössa. Jag lägger åter upp lite bilder från babymössan som är en rolig variant av den slätstickade jordgubbsmössan. Mönstret utvecklade jag i sommras. Det finns att köpa på Ravelry med den här länken https://www.ravelry.com/patterns/library/barmossa-till-baby För er som tycker det är lite knepigt att få till "bubblorna" så har Drops en instruktionsvideo som visar hur man släpper en maska några varv och sedan stickar den. Här är länken till den https://www.garnstudio.com/video.php?id=986&lang=se 

 
Taggar: #Drops, #babyhat, #berryhat, #björnbärsmössa, #bärmössa, #hallonmössa, #hjortronmössa;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lilo:

Jag skulle vilja köpa en sån här, säljer du möjligtvis?

Svar: Hej! Tack för att du gillar min mössa. Jag stickar tyvärr inte på beställning. Mitt mönster finns att köpa på Ravelry och länk finns i bloggen.
Anette

2:a kommentar, skriven , av Inger:

Hej, vilket garn och vilken färg använder du till hjortron mössan?
Hälsn Inger

Svar: Tack för din fråga Inger! Ber om ursäkt för att jag inte sett ditt meddelande förrän nu. Jag har använt väldigt olika garn när jag tog fram mönstret. Just det guldgula till Hjortronmössan är ett blandgarn från TGR och dom säljer inte det längre. Men det går bra att använda ett garn där 17x22 maskor blir 10x10 cm. Lycka till!
Anette

Kommentera inlägget här :